miercuri , 3 iunie 2020 2:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Opera CARMEN de Georges Bizet – înregistrare de excepție la Cinema Ateneu

Ateneul din Iași transmite în premieră pentru orașul nostru înregistrarea celei mai îndrăgite opere a lui Georges Bizet – Carmen, o producție a Operei Naționale din Paris. Pentru toți cei care își doresc să vizioneze cea mai recentă înregistrare a acestui spectacol însă, din varii motive, nu au reușit încă, Ateneul din Iași vă așteaptă în data de 8 februarie 2019, începând cu ora 19.00, la Cinema Ateneu. 

Înregistrarea Operei Carmen – Palace Opera & Ballet reprezintă un must see, luând în considerare faptul că este cea mai recentă punere în scenă disponibilă publicului larg, este pentru prima dată când transmitem la Iași  inregistrarea acestui spectacol de la Opera Națională din Paris, prețul biletului este extrem de accesibil pentru o proiecție de asemenea anvergură iar calitatea transmisiunii va fi la cele mai înalte standarde.

^

Ateneul din Iași oferă, astfel, publicului iubitor de operă o înregistrare a unei piese remarcabile, de colecție, cu o distribuție de excepție:

– Carmen: Elīna Garanča, mezzo-soprană letonă de mare succes internațional, supranumită „La perfetta”, joacă rolul principal în Opera Carmen.
– Don José: Roberto Alagna
– Micaëla: Maria Agresta
– Escamillo: Ildar Abdrazakov

Spectacolul va avea o durată de 3 ore și va fi subtitrat în limba engleză.

Biletele pot fi achiziționate online accesând site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.30.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Cutremur de 4,4 grade pe scara Richter resimțit la Iași

Astăzi, 2 iunie, la ora 14:12:55 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, COVASNA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *