miercuri , 20 noiembrie 2019 5:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Olimpici români, trei din Iași, abandonați în aeroporturi

Experiență de coşmar pentru 150 de elevi olimpici! Au fost abandonaţi pe aeroport, fără cazare, iar părinţii încearcă disperaţi să-i aducă înapoi.

Acești copii au plecat în tabere organizate de Asociația Young Partners, ce activează din aprilie 2004. Soția celui care conduce această organizație le-a trimis un mesaj năucitor copiilor.

Bună seara! Tocmai am fost anunțată că nu există cazare în Viena și mai grav, că nu sunt luate biletele Viena – România. Nu pot să fac nimic acum deoarece și eu am avut aceleași informații ca și voi. Vă rog să vă anuțați părinții și sunt singura cu care pot comunica, deoarece domnul Ghinoiu, care răspunde de organizare, nu îmi dă soluții. Trebuie ca părinții să vă cumpere un bilet de avion de la Viena. Sunt mai mult decât conștientă de situație, însă eu am primit acest mesaj mult prea târziu să pot găsi o soluție. Mă găsiți la telefon după aterizare”, a fost mesajul primit de către elevi pe WhatsApp.

Pagina de Facebook a Asociaţiei Young Partners For Civil Society Development a fost luată cu asalt de părinţi disperaţi, aşa că administratorul a închis-o, după ce a publicat un mesaj că toate proiectele asociaţiei sunt momentan suspendate.

Totul ar fi pornit de la un scandal conjugal

Taberele acestea sunt organizate de Asociația Young Partners, condusă de Iulian Niculae Ghinoiu, profesor de geografie din Târgu Jiu, și de soția acestuia, Mihaela Ghinoiu.

Organizarea a fost afectată, se pare, de o ceartă între soții Ghinoiu. Aflat în Japonia, cu grupul de copii, Iulian Ghinoiu a fugit, pur și simplu, din cameră, în zorii zilei, ne-a relatat prietenul unuia dintre copiii blocați în Japonia.

„Nimeni nu știe unde se află, e de negăsit, nici măcar soția lui nu mai poate da de el”, a spus un părinte, al cărui copil a fost în tabăra din SUA.

Recomandări

Municipalitatea pregătește modernizarea șoselei Bucium și a drumului spre Aeroport

Municipalitatea a semnat contractul pentru proiectarea lucrărilor de modernizare la două străzi deosebit de importante: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *