miercuri , 17 iulie 2019 1:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Olguţa Vasilescu calcă rău pe bec: “Ca neamţ, trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de gazare”

“Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, este declaraţia năucitoare a Olguţei Vasilescu ca atac la preşedintele Iohannis după criticile acestuia la adresa modului în care Jandarmeria a protestul diasporei din 10 august.

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a criticat declaraţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmaţiile sale nu sunt demne de preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii şi să-i bată. Trecând peste faptul că toţi parlamentarii PNL au fost la miting şi sunt poze pe Facebook, să vii să spuo că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo, declaraţia nu e demnă de preşedinte, ci de Mălin Bot. Ştiţi foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduşi de la Craiova, că eu am pus în funcţie şeful Jandarmeriei. Domnul preşedinte a împărţit: că Jandarmeria e la PSD – că eu asta înţeleg – că serviciile secrete sunt la el şi ce mai avea. Sunt instituţii ale statului. Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguţa Vasilescu, la un post TV, potrivit Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că „Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

Recomandări

Viorica Dăncilă încearcă să o convingă pe Gabriela Firea să nu candideze la prezidențiale

Finala pentru prezidențiale în PSD nu se va da între Orlando Teodorovici, care părea să …

One comment

  1. Ar trebui să lăsm totuși ura la o parte și să lucrăm la niște afirmații mai constructive. Ar trebui să ne axăm pe rezolvarea problemelor interne și apoi pe circ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *