joi , 25 februarie 2021 5:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Obsedat sexual sau bolnav mintal?! Un bărbat a băgat spaima în comună după ce a agresat sexual un alt bărbat

Caz incredibil la Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir! Un bărbat în vârstãă de 52 de ani este ercetat penal după ce ar fi încercat să abuzeze sexual un bărbat din același sat, în urmă cu trei săptămâni.

Siminică Istrati se dezbracă și umblă pe străzile din localitate, speriindu-și consătenii. Două femei sustin că acesta le-a pătruns în gospodãrii, peste una intrând în locuintă, iar celeilalte izbindu-i ușa, în plină noapte. “E un pericol pentru copii. Îi cheamă pe stradă pentru o bomboană”, reclamă o localnicã din Plotonesti. Politia confirmă faptul că pe numele bărbatului este deschis un dosar penal, pentru o tentativă de viol, petrecută de curând.

Un bãrbat în vârstã de 52 de ani, lãsat în libertate dupã ce a atacat un bãrbat din sat, de vârstã apropiatã, pe care a vrut sã îl violeze, continuã sã facã lucruri care îi sperie pe consãteni. Siminicã Istrate este obsedat sexual, cred oamenii, care se tem de el, mai ales cã acesta umblã pe strãzi, se dezbracã fãrã rusine si nu ezitã sã pãtrundã prin gospodãriile unde stie cã sunt persoane singure. O femeie din sat povesteste cã de curând, Siminicã a intrat în gospodãria sa si s-a izbit în usã, vrând sã o deschidã, dar fãrã succes. În cazul unei alteia, ar fi intrat noaptea, peste ea, în casã. Apucãturile bãrbatului continuã cu manifestãrile dezinhibate, pe care le are pe ulitele din sat. Se dezbracã, si, spun oamenii, strigã dupã copii.

“E un pericol pentru copiii din mahalaua noastrã, la câte face el. Mie mi s-a izbit noaptea în usã, iar peste Ana a intrat în casã. Pe Valericã l-a abuzat. E ceva de gândit la el”, spune persoana din Plotonesti care l-a surprins pe Siminicã în câteva fotografii, defilând aproape gol, pe ulitele satului. Oamenii sustin cã autoritãtile au fost sesizate asupra acestui comportament al bãrbatului, însã pânã acum, acesta nu a fost sanctionat, cu exceptia unui dosar penal, care s-a deschis de curând pe numele lui, pentru o faptã foarte gravã. “A abuzat sexual un om din sat. A rãmas toatã lumea uimitã. Nu s-a mai pomenit pe la noi ca un bãrbat sã aibã asemenea gânduri cu un alt bãrbat. Noi credem cã Siminicã are o problemã psihicã gravã si trebuie obligat sã meargã la spital. Mai si bea pânã nu mai stie de el. Si are aceastã obsesie sexualã, cãci tot ceea ce face, cam legat de problema aceasta este. Normal cã ne e fricã, pentru cã avem copii, sunt multe persoane care stau singure în sat, cã nu mai au pe nimeni. Politia trebuia sã îl ia si sã îl ducã mãcar la un Spital de Psihiatrie”, mai spun sãtenii.

La mijlocul lunii iunie, Siminicã Istrate, de 55 de ani, care nu are familie si obisnuieste sã bea fãrã mãsurã, a fost acuzat de un consãtean cã l-a abuzat sexual. Victima are 55 de ani si locuieste singur. Acesta a declarat la Politie cã Siminicã l-a atacat si l-a fortat sã întretinã relatii sexuale. Politia confirmã cazul si faptul cã pe numele bãrbatului existã un dosar de cercetare penalã. “În cauzã existã un dosar penal, pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã de viol, asupra unei victime în vârstã de 55 de ani. Fapta a fost sesizatã pe data de 19 iunie. Dosarul este în lucru la Sectia 4 de Politie Ruralã, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi”, au transmis reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, conform vremeanoua.ro.

Recomandări

Vaslui: Primăria Sectorului 4 va sprijini financiar ridicarea școlii arse din Poienești

Consiliul Local al Sectorului 4 a decis, ieri după amiază, să acorde un sprijin financiar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *