marți , 26 octombrie 2021 10:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

Oana Zăvoranu, mândră de succesul ei în afaceri: «Toți sunt puși pe jaf și prosteală»

Oana Zăvoranu este fericită că cele două afaceri ale ei au început să dea roade, prilej cu care a publicat un mesaj sincer. Vedeta și-a deschis o clinică medicală privată, iar în urmă cu mai multe luni și-a lansat un parfum care poartă numele zilei sale de naștere. Oana Zăvoranu iubește ceea ce face, motiv pentru care zilnic ea publica fotografii în care apar cele două afaceri ale sale, semn că este mândră că are profit din urma lor.

Oana își uimește des prietenii virtuali cu mesaje sau fotografii publicate pe rețelele de socializare. De cele mai multe ori ea vorbește pe rețelele de socializare despre vedete și despre faptul că unele dintre ele nu ar merita statutul de persoană publică. Printre declarațiile sale, Oana a mărturisit de această dată că în România ar exista mulți hoți, ea a reușit să-și facă un nume și să deschidă o clinică privată.

„Mă simt mândră că am pus bazele a două business-uri care încep să dea roade… Și totul este munca mea, a soțului meu și a câtorva oameni de bună credință, care ne-au mai rămas în cercul nostru strâns de prieteni, într-o țară în care toți sunt puși pe furat, escrocat, jaf și prosteală…! Am o putere mare, pe care o simt fără vreo nevoie de confirmare din partea cuiva, de ceva vreme încoace… Știu că DUMNEZEU mă iubește și are planuri mari pentru mine și mica mea familie?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Continuarea aici 

Recomandări

Mark Zuckerberg a pierdut 7 MILIARDE de DOLARI în câteva ORE

Mark Zuckerberg a pierdut 7 milioane de dolari în timpul în care Facebook, Instagram și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *