luni , 18 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C
Foto: Libertatea

O tragedie italiană: româncă ucisă de propriul nepot

O româncă a fost ucisă de propriul nepot, în Italia. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost strangulată și incendiată în casă. Principalul suspect este chiar nepotul ei, un tânăr de 22 de ani.

 

Nicoleta Căciulă a fost găsită fără suflare de pompieri în locuința sa din Brunico, un oraș din Italia. Trupul româncei a fost descoperit, pe 17 iulie, înfășurat într-o pătură. Criminaliștii italieni au găsit lângă cadavru un cablu electric.

Inițial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza potrivit căreia Nicoleta ar fi murit intoxicată cu fum, în timp ce dormea. Rezultatele autopsiei au scos la iveală că femeia a decedat, înainte ca incendiul să aibă loc.

La aproape o lună de la decesul Nicoletei, autoritățile italiene au reușit să identifice autorul acestei oribile crime, care a încercat să-și ascundă urmele prin incendierea apartamentului.

Potrivit La Repubblica, principalul suspect în cazul crimei este nepotul femeii. Daniel Lorys Căciulă are 22 de ani, s-a născut în Italia, în localitatea San Candido, însă trăiește în aceeași localitate cu mătușa pe care ar fi ucis-o.

Bărbatul a fost agresat, din motive încă necunoscute în fața casei sale, la două zile după moartea Nicoletei Căciulă. Procuratura a confirmat producerea agresiunii, însă sunt încă în desfășurare investigații pentru identificarea suspecților. Deocamdată, anchetatorii susțin că nu există elemente prin care să facă o legătură între agresiune și crimă.

Daniel Lorys Căciulă a fost arestat sub acuzația de crimă cu premeditare. În timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a ucis-o pe mătuşa, notează La Repubblica.

 

Sursa: România TV

Recomandări

Elev român premiat de Regina Marii Britanii. Cu ce s-a remarcat Cornel

Cornel Micu, acum de 20 de ani, a fost premiat cu medalia de aur de Regina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *