sâmbătă , 15 mai 2021 11:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

O tânără din Suceava câștigă în jur de 50.000 de euro lunar. Izabela Stress este un fenomen pe YouTube (VIDEO)

O româncă din Suceava este printre vloggerii care reușesc să obțină sume importante de bani din filmulețele pe care le postează pe platforma YouTube. Izabela Stress este un adevărat fenomen mondial datorită filmulețelor destinate relaxării prin intermediul fenomenului slime.

Canalul de Youtube al sucevencei este urmărit de peste 5,4 milioane de useri și a reușit să aibă un clip urmărit de nu mai puţin de 516 milioane de vizualizări, scrie Observator.tv.

Izabela Stress a devenit virală datorită unorclipuri video destinate relaxării, în care sparge baloane pline cu lipici sau se bucură de fenomenul „slime”, o activitate extrem de îndrăgită de adolescenți și copii.

Potrivit unui site specializat în calcularea câştigurilor canalelor de YouTube, Izabela Stress câştigă, în fiecare lună, între 60.000 şi 980.000 de dolari, în funcţie de utilizatorii care o urmăresc, dar întrucât sumele încasate de vloggeri sunt calculate în funcţie de ratingul ţării din care provin utilizatorii, suceveanca rămâne în mână cu o sumă mai mică, în jur de 50.000 de euro lunar.

Recomandări

Cine este femeia din Iași care a primit cea mai mare finanțare de la UE

Cea mai mare sumă primită de la Uniunea Europeană de o femeie din Iași este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *