joi , 13 august 2020 10:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

O sută de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul Forza Zu

Aproximativ 100 jandarmi vor acţiona sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 15.00, pentru asigurarea climatului de ordine publică necesar desfăşurării concertului Forza Zu, organizat în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi.

 

^

În zona scenei se va monta un dispozitiv de protecţie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti vor acţiona în Piaţa Palatului, în scopul prevenirii unor incidente sau pentru a se interveni prompt în caz de tulburare a ordinii publice ori alte situaţii.

Pentru asigurarea primului ajutor, la faţa locului în caz de nevoie, s-a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

„Persoanelor care vin la concert împreună cu copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicatul IJJ Iași.

Jandarmeria Iaşi mai recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să aibă un comportament decent,  să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

reclama adnow

Recomandări

Jandarmii și salvamontiștii din Harghita au găsit cinci fete, din județul Iași, rătăcite pe munte (VIDEO)

Jandarmii harghiteni din cadrul Postului de Jandarmi Montan Lacu Roșu și salvamontiștii din cadrul Salvamont …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *