miercuri , 1 decembrie 2021 9:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Șocant! O pacientă a luat foc, în timp ce era operată la spitalul Floreasca din București

O pacientă a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca, în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală.

La un moment dat, masa pe care se afla femeia a luat foc, probabil din cauza aprinderii substanţelor dezinfectante. O anchetă urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat în operaţie.

Horaţiu Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătăţii, a confirmat faptul că este vorba despre un accident combustional, în cadrul căruia s-a produs un incendiu intrachirurgical, la nivelul câmpurilor cu care a fost izolat pacientul. S-au produs arsuri pe torace, partea dorsală a toracelui şi regiunea cervicală a pacientului. S-a efectuat imediat transportul către secţia ATI, apoi la chirurgie plastică.

„Când m-am întors în Blocul Operator am simțit un miros puternic de fum și am verificat de unde provine, observând că focul provine din Sala 1. Intrând în sala 1 am văzut multă apă pe podea și toata lumea prezentă speriată, iar pacienta care se afla pe masa de operații fumega. S-au făcut manevrele necesare unui astfel de incident, urmând ca apoi să transport pacienta în Sala 2, conform indicației medicului după care am transportat-o în ATI Poli 2.”, se arată în declaraţia dată de o astistentă pentru observator.tv.

Recomandări

VIIDEO: Și-a recăpătat VEDEREA după ce a fost operată de o TUMORĂ GIGANT

O femeie de 63 de ani a început să-și recapete vederea după ce echipa medicală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *