luni , 19 aprilie 2021 4:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

O nouă grădiniță in Iași!

Pe strada Codrescu din Copou, pe amplasamentul fostei policlinici cu plată, va funcționa o grădiniță. Măsura a fost adoptată în cadrul Consiliului Local, ședință desfășurată în luna august 2020. Primăria Iași a semnat, în primă fază, contractul pentru realizarea serviciilor de proiectare, potrivit stireadeiasi.ro.

Primăria Iași vrea să transforme sediul fostei Policlinici cu plată din strada Codrescu, cartierul Copou, în grădiniță. Recent, municipalitatea a semnat contractul pentru achiziția serviciilor de proiectare. Serviciile vor fi realizate de Arhitectis Trust SRL, din Iași, care a depus o ofertă de 124.000 lei, fără TVA. Societatea este condusă de arhitectul Ladislau Mihael Lăcătușu. În 2019, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 292.554 lei, profit de 220.692 lei, datorii de 38.722 lei, cu un număr de 3 angajați. Investiția este estimată la nivelul sumei de 1,1 milioane de euro. Grădinița va avea o capacitate de 200 de locuri în opt săli de grupă.

„Pentru aducerea imobilului la standardele în vigoare, atât din punct de vedere sanitar, cât și al stabilității și siguranței construcției, vor fi făcute mai multe lucrări, printre care refacerea zonelor de tencuială, lucrări de termoizolare, refacerea instalațiilor electrice, termice și sanitare, refacerea aleilor și trotuarelor din preajma clădirii, amenajarea de rampe pentru persoanele cu dizabilități și cărucioare pentru copii”, se arată în hotărârea adoptată de Consiliul Local în luna august 2020.

Recomandări

Circulația tramvaielor 1b și 9 va fi întreruptă pe Copou

Circulația tramvaielor de pe traseele 1b și 9 va fi întreruptă pe Copou. Întreruperea este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *