O minoră de 8 ani a fost abuzată de concubinii mamei

Date:

După ce a fugit a patra oară de acasă, Claudița, minora în vârstă de 8 ani din comuna Dagâța a fost găsită după ce a dormit o noapte în pădure.

Aceasta a relatat că a fugit de acasă pentru că era abuzată de iubitul mamei sale. De asemenea, și ceilalți 3 concubini ai “mamei” au îndrăznit la minoră. În ultimii 3 ani, Claudița a îndurat abuzuri fizice și atingeri nepermise de la indivizii cu care mama își petrecea timpul.

Cea mai recentă situație de abuz sexual prin care a trecut a făcut-o să fugă de acasă. Mama fetei și concubinul actual al acesteia neagă acuzațiile, dar recunosc faptul că o băteau deseori. Iubitul acuzat că o atingea nefiresc și că îi făcea poze în timp ce minora făcea baie spune că este nevinovat.

Pe 28 iunie 2021, polițiștii din Iași au fost anunțați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 că o minoră de 8 ani, din satul Piscul Rusului, comuna Dagâța, a dispărut de acasă și nu a revenit nici a doua zi. La căutările făcute în cursul zilelor de 28 și 29 iunie 2021 au participat aproximativ 70 de persoane, polițiștii ieșeni beneficiind de sprijinul colegilor din Neamț, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor precum și al membrilor unor asociații care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite și accidentate. În cadrul operațiunii a fost folosit un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamț. Pe 29 iunie 2021, Claudia Tololoi a fost găsită, după ce a petrecut o noapte singură în pădure.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Apel al salvamontiștilor: Nu mergeți pe MUNTE în pantofi sau SANDALE

După un sezon în care nu a trecut nicio...

SURSE: Guvernul taie fondurile serviciilor SECRETE la rectificarea bugetară

Guvernul condus de generalul (r) Nicolae Ciucă dorește să...

Președintele ANAF a prezentat topul „șmecherilor” care sfidează STATUL

Cea mai mare diferenţă dintre veniturile declarate de un...