miercuri , 22 septembrie 2021 2:34 am
Iasi booked.net
-1°C

O minoră de 8 ani a fost abuzată de concubinii mamei

După ce a fugit a patra oară de acasă, Claudița, minora în vârstă de 8 ani din comuna Dagâța a fost găsită după ce a dormit o noapte în pădure.

Aceasta a relatat că a fugit de acasă pentru că era abuzată de iubitul mamei sale. De asemenea, și ceilalți 3 concubini ai “mamei” au îndrăznit la minoră. În ultimii 3 ani, Claudița a îndurat abuzuri fizice și atingeri nepermise de la indivizii cu care mama își petrecea timpul.

Cea mai recentă situație de abuz sexual prin care a trecut a făcut-o să fugă de acasă. Mama fetei și concubinul actual al acesteia neagă acuzațiile, dar recunosc faptul că o băteau deseori. Iubitul acuzat că o atingea nefiresc și că îi făcea poze în timp ce minora făcea baie spune că este nevinovat.

Pe 28 iunie 2021, polițiștii din Iași au fost anunțați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 că o minoră de 8 ani, din satul Piscul Rusului, comuna Dagâța, a dispărut de acasă și nu a revenit nici a doua zi. La căutările făcute în cursul zilelor de 28 și 29 iunie 2021 au participat aproximativ 70 de persoane, polițiștii ieșeni beneficiind de sprijinul colegilor din Neamț, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor precum și al membrilor unor asociații care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite și accidentate. În cadrul operațiunii a fost folosit un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamț. Pe 29 iunie 2021, Claudia Tololoi a fost găsită, după ce a petrecut o noapte singură în pădure.

Recomandări

Un urs a omorât două oi la Broșteni

Un urs a omorât o oaie, iar pe o alta a târât-o în pădure, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *