vineri , 30 iulie 2021 4:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

O ieșeancă a plătit aproape 50.000 lei pe teste PCR pentru a-și vedea mama în spital

O femeie din Iași, care are mama internată la un spital privat, a trebuit să facă aproape în fiecare zi câte un test PCR ca să o poată vedea pe aceasta în spital.

Ieșeanca a plătit aproximativ 50 mii de lei pentru testele PCR.

Femeia, profesoară la o universitate din Iași, cheltuie, cheltuia zilnic, 220-250 de lei pentru a face un test PCR. Mama acesteia a murit, iar ieșeanca acuză medicii de malpraxis.

”Mama a stat timp de 2 ani în acel spital privat. A decedat în aprilie 2021. Am făcut calculul și cel mai ieftin test pe care l-am făcut a fost de 220 lei deci am cheltuit per total 50 de mii de lei doar testele. Mai dădeam și 180 de lei pe zi internarea mamei și la care se mai adăugau și analizele mamei sau anumite consultații. Presiunea financiară la care am fost supusă a fost enormă. DSP-ul a spus spitalului că este un abuz să îmi ceară zilnic un test negativ, șefa secției a decis că numai în aceste condiții îmi pot vizita și hrăni mama.  Nu încerc să îmi recuperez banii, sunt extrem de îndurerată de pierderea mamei. Asistenta a uitat să îi pună oxigen mamei și a murit în chinuri, sufocată. Durerea mea a fost imensă și nu mă mai interesează să recuperez nimic din acei bani” a relatat ieșeanca.

Recomandări

O nouă investiție la un spital din Iași

Spitalul de Boli Infecțioase din Iași va avea un nou pavilion. Acesta va fi destinat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *