marți , 21 septembrie 2021 6:10 am
Iasi booked.net
-1°C

O firmă germană a decis să își deschidă sediu la Iași

Furnizorul de servicii și soluții software Counsel Group Frankfurt (CGF) România a înregistrat o evoluție constantă, atât la nivelul liniilor de business, cât și al clienților și numărului de agenți, 2021 fiind marcat de dezvoltarea și consolidarea biroului de la Iași, unde investițiile ajung la 700.000 de euro.

GF România s-a concentrat cu precădere anul acesta asupra vânzărilor ca urmare a posibilităților de business pe care le-a generat pandemia, iar obiectivele din 2021 presupun schimbări și asupra businessului de aici: majorarea calității serviciilor pentru clienții existenți, triplarea cifrei de afaceri pentru una din liniile de business, de la 800.000 de euro, la 2,5 mil. euro, transformarea din livrare în metodologia SCRUM (Scaled Agile Framework) pentru cel mai mare proiect al societății și, de asemenea, extinderea biroului de la Iași la 100 de angajați. „La nivel internațional, ne propunem să demarăm primele proiecte în Emiratele Arabe Unite. Localizată în Abu Dhabi, verticala de business pentru CGF UAE este zona de healthcare, care ne dorim să fie o nouă verticală alături de cele de manufacturing, energy and gas utilitites şi de servicii, pe care le livrăm deja în Europa. Începând din luna iulie, perioada de carantină obligatorie pentru Abu Dhabi va fi anulată, astfel că vom intensifica vizitele de lucru necesare clienţilor din regiune”, spune Alexandru Sgâncă ,business unit manager şi country manager CGF România.

Deși industria a IT a fost printre cele mai puțin afectate de criza sanitară, firma a înregistrat în 2020 o evoluție anuală de 28% și o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro, pierzând doar două din opt servicii cu principalul client.

Recomandări

Prețurile la gaze vor crește din nou

Experții în energie aduc consumatorilor care nu și-au schimbat furnizorul de gaze vești proaste. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *