luni , 6 decembrie 2021 8:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

O femeie din IAȘI a căzut de la 3 metri înălţime, încercând să-și salveze PISICA

În cursul zilei de ieri, 15 noiembrie 2021, în localitatea Valea Lupului din judeţul Iaşi, o femeie în vârstă de 46 ani, a suferit multiple fracturi după ce a încercat să îşi salveze pisica. Astfel că femeia a ajuns de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

Prof. dr. Diana Cimpoesu a povestit, în cursul zilei de astăzi, despre cazul unei paciente care a ajuns ieri la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Spiridon din Iaşi

Mihaela M., 46 ani, a suferit o politrauma prin cădere de la înălţime (circa 3 m – etajul 1). Diagnosticată cu Traumatism Cranio Cerebral, hemoragie subarahnoidiana, fracturi multiple costale, pneumomediastin posterior, fractură T6-T7 cu fragmente în canalul medular, contuzie splenică, fractură pumn drept imobilizată (gips).

Aceasta a fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie. I s-a făcut un test rapid Covid-19, rezultatul fiind negativ. Pacienta a ieşit pe terasă (fără balustrade) după o pisică, s-a aplecat să o prindă şi a căzut în cap, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Se pare că femeia a ieşit pe terasa care nu avea balustrade după animalul ei de companie, s-a aplecat să prindă pisica, dar apoi a căzut de la 3 metri înălţime, suferind mai multe fracturi.

Recomandări

Bătrână din județul Iași în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă

Mai multe persoane în vârstă au ajuns la spital în acest week-end, după ce ar …

One comment

  1. Ce s-a intâmplat cu pisica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *