luni , 6 aprilie 2020 12:54 am
Iasi booked.net
-1°C

O echipă de angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială oferă servicii de aprovizionare cu alimente persoanelor vârstnice

În contextul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială, oferă servicii de aprovizionare cu alimente, produse de igienă etc. persoanelor vârstnice autoizolate la domiciliu, lipsite de sprijinul familiei sau al unui aparținător.

O echipă de angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială se va deplasa la domiciliu pentru a primi lista cumpărăturilor și banii, iar în aceeași zi produsele necesare vor fi livrate solicitanților.

Persoanele vulnerabile pot suna la numărul de telefon 0770.448.993.

Cheltuielile pentru alimente vor fi suportate de persoanele care solicită ajutor, iar angajații Direcției de Asistență Socială vor acorda sprijin pentru evitarea deplasărilor și a locurilor aglomerate în vederea reducerii riscului de expunere la epidemie.

Pentru persoanele care au nevoie și de donații în medicamente sau / și alte produse, Direcția de Asistență Socială va contacta fundații, asociații și companii disponibile să doneze.

Companiile sau ONG-urile care vor să se alăture acestui demers sunt rugate să folosească adresa de e-mail dac_iasi@yahoo.com.

Recomandări

Primăria Municipiului Iași continuă să ajute persoanele vârstnice aflate în nevoie în perioada pandemiei COVID-19

În perioada 18 martie – 2 aprilie, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *