O curbă le-a pus capac șoferilor! Trei accidente în 30 de minute cu 5 mașini implicate

0
139

În curba deosebit de periculoasă de la ieșire din Piatra Neamț spre Târgu Neamț s-au produs marți, 20 decembrie 2022, nu mai puțin de 3 accidente, în care au fost implicate 5 mașini, într-un interval de aproximativ 30 de minute.

Primul accident a avut loc în jurul orei 10, când potrivit IPJ Neamț, un microbuz a derapat și s-a oprit aproape răsturnat pe o parte în șanțul betonat de pe marginea drumului, fără să se înregistreze victime.

La scurt timp, două mașini au intrat în coliziune în același loc, după ce unul dintre șoferi a tăiat curba. Nici de această dată nu au fost victime.

Nu a durat mult, și un șofer, care a vrut să depășească mașina rămasă pe carosabil după cel de al doilea accident, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune pe contrasens cu un microbuz care circula regulamentar. Acest al treilea accident s-a soldat cu o victimă, șoferul mașinii care a intrat pe constrasens, din fericire, acesta fiind rănit ușor.

La data de 20 decembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 C, în afara localității Gîrcina.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 40 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism staționat, semnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism, ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, de 40 de ani.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.