vineri , 27 noiembrie 2020 7:12 am
Iasi booked.net
-1°C

O bătrână din Dumești violată de un tânăr de 20 cu ciorap pe cap, pe care îl avusese chiriaş

Individul a comis fapta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Agresiunea cumplită a avut loc în comuna Dumeşti, în noaptea de joi spre vineri. Atunci, Constantin Ionuţ Hodorogea (20 de ani) a băut la un bar din localitate şi, după ce s-a îmbătat, a mers la locuinţa bătrânei. Individul ştia victima deoarece este prieten cu o rudă de-a acesteia şi, în trecut, a şi locuit o perioadă, cu gazdă, la bătrână.

^

„Când aceasta i-a deschis, a lovit-o în mod repetat cu pumnul în zona feţei, apoi a întreţinut cu persoana vătămată un raport sexual normal, prin imobilizarea acesteia. Din constatările preliminare eliberate de Institutul de Medicină Legală Iaşi, rezultă că persoana vătămată prezintă leziuni rezultate prin lovire cu obiecte contondente care necesită 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, scrie adevarul.ro.

Individul a fost prins la scurt timp după faptă. El a recunoscut fapta atunci când a fost audiat de procurori. Vineri, 10 noiembrie, Constantin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Iaşi.

reclama adnow

Recomandări

Un exercițiu de iubire față de aproapele aflat în lipsuri

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *