vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro

Liviu Dragnea a plătit cu 35.000 de euro artiștii de la nunta fiului său. Considerat evenimentul politico-monden al anului, nunta lui Valentin Ștefan, fiul liderului PSD, cu fosta concurentă la Miss Universe România Gina Alexandra Tătulescu a fost animată după rețeta tradițională a ceremoniilor cu ștaif.

Invitații pe scenă au fost fericiți mai degrabă că și-au sporit renumele asociindu-se cu evenimentul care a strâns puterea executivă a țării în același cort (montat pe domeniul Palatului Snagov), decât de onorariile primite. Onorarii pe care nu le-au negociat, mai din respect, mai de teamă, pentru că unii dintre cei chemați sunt clienți abonați la petrecerile locale aflate sub administrarea partidului condus de socrului mare.

Contactați de Libertatea, artiștii și reprezentanții avizați ce răspund de programul celor care s-au ocupat de distracție la nunta cu peste 700 de invitați a lui Dragnea jr. au ales să nu ofere detalii despre onorariul cerut și au refuzat să dezvăluie dacă au fost nevoiți să anuleze alte evenimente programate în aceeași zi.

Analizând tariful obișnuit al soliștilor, la un calcul liber, s-a investit în cheful muzical ce a ținut de duminică seara până în zorii zilei următoare o sumă colosală: aproape 35.000 euro.

 

Continuarea aici 

Recomandări

Update: Moartea familiei din Iași rămâne învăluită în mister

După o zi de investigații efectuate de polițiștii ieșeni, moartea familiei din Iași, rămâne învăluită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *