Nuba Chalet din Poiana Brașov, unde petrec Grindeanu și Vicol, are autorizație de „WC”

Date:

Restaurantul exclusivist Nuba Chalet din Poiana Brasov functioneaza ilegal, anunta presa din Brasov.

Constructia a primit initial autorizatie pentru „garaje si grup sanitar” dupa care s-a tranformat brusc în restaurant.

Aici vin acum sa petreaca starlete si politicieni din Bucuresti, printre care ministrul PSD Sorin Grindeanu si sefa Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Laura Vicol (PSD).

Terenul unde functioneaza Nuba Chalet, club detinut de ISN Entertainment, apartine grupului de firme „Ana” (George Copos), conform inscrisurilor din Cartea Funciara.

Pentru constructia de acum,  Primaria Brasov a emis in urma cu patru ani Autorizatia de Construire 666/11.07.2000, pentru „construire sediu zonal si organizare de santier”, constructie formata din garaje, atelier de intretinere cu magazie si o camera cu vestiar si grup sanitar. Conform procedurilor legale, cladirea nu a fost finalizata, nefiind inscrisa in Cartea Funciara, precizeaza newsbv.ro.

Numai ca, respectiva cladire edificata cu scopul de a depozita utilajele necesare intretinerii partiilor de schi pana in vara anului 2022, din iarna aceluiasi an s-a transformat intr-un restaurant de fite. Fara parcurgerea niciunei formalitati legale de autorizare!”, subliniaza publicatia.

Conform hartilor silvice (unde figureaza padurile Statului Roman), parte din terenul aflat in folosinta ISM Entertainment SRL (clubul/restaurantul) este inclus in fondul forestier national. In cei aproximativ doi ani de functionare, la Nuba Chalet activitatea s-a desfasurat fara sa existe nici la aceasta ora Autorizare de Construire.

Motiv pentru care, conform legisatie in vigoare, cladirea ar trebui desfiintata, conform celor stipulate in Art. 1 din OUG 41/2010, aprobata prin Legea 3/2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

A început cea mai mare sărbătoare a studenților din Iași

În perioada 20 - 28 aprilie 2024 Casa de...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...