vineri , 14 august 2020 10:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Nu sunt de la Sepsi! Adevărul despre fotografia cu suporteri maghiari călcând în picioare steagul României

În mediul online a circulat o fotografie cu mai mulţi suporteri maghiari care calcă în picioare un steg românesc, imaginea atrăgând reacţii puternice de contestare în rândul lumii fotbalistice.

 

^

Revista Ultra’ atrage atenţia că incidentul este pus în mod greşit în cârca suporterilor echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, deşi în realitatea în poza sunt ilustraţi suporteri ai echipei Ferencvaros la finalul unui meci Polonia – România din 2017.

„Această fotografie nu are absolut nicio legătură cu suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Această fotografie a fost făcută la finalul meciului Polonia – România, de la Varșovia, jucat pe 10 iunie 2017. În imagine sunt ungurii de la Ferencváros, care au fost la Varșovia să instige, stând lângă sectorul românesc, împreuna cu cei de la Baltyk Gdynia”, atrage atenţia Revista Ultra’ pe Facebook.

http://

De altfel, prezenţa echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, club susţinut puternic de etnicii maghiari din România, în Liga 1 a condus la înmulţirea incidentelor cu caracter xenofob în rândul suporterilor din România, scrie B1.ro.

reclama adnow

Recomandări

Simona Halep revine pe terenul de tenis

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci când a devenit campioană la Dubai. Simona …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *