sâmbătă , 28 noiembrie 2020 11:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Nu s-a găsit nicio rudă dispusă să aibă grijă de fetiţa bătută de mamă şi aruncată în grădină

Drama copilei de 7 ani din Galaţi salvată de un vecin milos, după ce a fost bătută şi aruncată în grădină de mama ei, aflată în stare de ebrietate, este departe de a se fi încheiat.

Protecţia Copilului informează că nu s-a găsit nicio rudă care să o ia în grijă pe fetiţă, iar copila a fost plasată în grija unui asistent maternal. De asemenea, au fost demarate formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile părinteşti.

O fetiţă de 7 ani din Gohor, judeţul Galaţi, a fost salvată de un vecin de furia mamei sale, care o bătuse. Ţipetele fetei au fost auzite de un tânăr, şi el tată, care s-a dus în curtea femeii şi a găsit-o pe fetiţă îmbrăcată sumar, ascunsă în grădină, în miez de noapte. Vecinul a luat-o acasă, i-a dat de mâncare, a spălat-o şi a anunţat autorităţile, care au luat-o pe copilă şi au demarat o anchetă socială.

Miercuri, reprezentanţii DGASPC Galaţi au anunţat că nu au găsit nicio o rudă care să corespundă condiţiilor cerute de lege şi au început formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile pătinteşti.

Recomandări

Comisie de anchetă: Copiii orfani ajung pe mâna traficanților cu complicitatea angajaților DGASPC

Comisia parlamentară privind cazurile copiilor dispăruţi a prezentat, marți, raportul său în care, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *