Nu s-a găsit nicio rudă dispusă să aibă grijă de fetiţa bătută de mamă şi aruncată în grădină

Date:

Drama copilei de 7 ani din Galaţi salvată de un vecin milos, după ce a fost bătută şi aruncată în grădină de mama ei, aflată în stare de ebrietate, este departe de a se fi încheiat.

Protecţia Copilului informează că nu s-a găsit nicio rudă care să o ia în grijă pe fetiţă, iar copila a fost plasată în grija unui asistent maternal. De asemenea, au fost demarate formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile părinteşti.

O fetiţă de 7 ani din Gohor, judeţul Galaţi, a fost salvată de un vecin de furia mamei sale, care o bătuse. Ţipetele fetei au fost auzite de un tânăr, şi el tată, care s-a dus în curtea femeii şi a găsit-o pe fetiţă îmbrăcată sumar, ascunsă în grădină, în miez de noapte. Vecinul a luat-o acasă, i-a dat de mâncare, a spălat-o şi a anunţat autorităţile, care au luat-o pe copilă şi au demarat o anchetă socială.

Miercuri, reprezentanţii DGASPC Galaţi au anunţat că nu au găsit nicio o rudă care să corespundă condiţiilor cerute de lege şi au început formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile pătinteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...

Salvatorii IEȘENI salvează vieți donând sânge

Obişnuiţi să salveze vieţi în situaţii de urgenţă, pompierii ieşeni au...