Note mai MARI pentru ELEVII care au susținut examenul de BACALAUREAT în a doua SESIUNE

Date:

La nivelul județului Iași, rata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată după soluționarea contestațiilor, este de 31,50 % (în creștere cu 0,79 %, comparativ cu afișarea rezultatelor inițiale – 30,79%).

Situația finală publicată astăzi reflectă faptul că din cele 63 de teze la Limba și literatura română reevaluate în urma contestațiilor, 31 (49 %) au primit note mai mari decât la evaluarea inițială.

Pentru proba obligatorie a profilului, din cele 89 teze pentru care s-au depus contestații, 48 (54 %) au primit note mai mari, iar la proba la alegere a profilului/specializării, din cele 142 de teze reevaluate în urma contestațiilor, 71 (50%) au primit note mai mari decât au avut inițial.

„Pentru promoția curentă, rata de reușită este 33,29%, iar pentru promoțiile anterioare –27,18%. Astfel, din totalul celor 1022 de candidați prezenți 724 – promoția curentă și 298 – promoțiile anterioare) au promovat 322 de candidați: 241 de candidați aparțin promoției 2021, iar 81 provin din promoțiile anterioare”, a transmis ISJ Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...