miercuri , 20 ianuarie 2021 6:23 pm
Iasi booked.net
-1°C
Turnul cu ceas Big Ben

Noi restricții în Anglia. În ce condiții adunările publice devin ilegale

Pe teritoriul Angliei, adunările publice cu mai mult de 6 persoane devin ilegale începând de luni, 14 septembrie. 

Măsura interzicerii grupurilor mai mari de șase persoane, în spațiile publice vizează atât locurile închise cât și cele deschise, a anunțat guvernul britanic, potrivit sursei citate mai sus. Măsurile urmează să intre în vigoare la data de 14 septembrie 2020 și vor fi valabile doar pe teritoriul Angliei, nu și în celelalte state ce fac parte din Regatul Unit, conform B1.ro.

Excepție de regulă fac, potrivit sursei citate, locurile de muncă, școlile, nunțile și înmormântările. Pentru acestea este obligatorie respectarea măsurilor de distanțare și de siguranță, specifice pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Totodată, o excepție de la regulă o constituie și echipele sportive organizate.

În cazul în care persoanele nu respectă noile reguli, acestea vor primi amenzi încadrate între 100 și 3.200 de lire. Lista oficială a excepțiilor va fi dată publicului de către guvernul de Londra, anunță BCC. Mai mult decât atât, până la acest moment, este cunoscut faptul că măsurile vizează persoanele din toate categoriile de vârstă.

Recomandări

Noi restricții de călătorie

Preşedintele ales Joe Biden intenţionează să prelungească rapid restricţiile de călătorie pentru majoritatea persoanelor venite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *