marți , 15 iunie 2021 3:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Noi funcții ale aplicației HereItIs pentru ieșeni

Cristian Nistor și Bogdan Florea, antreprenorii care au creat aplicația HereItIs, benefică pentru ieșenii care vor să afle cât timp a mai rămas până la sosirea mijlocului de transport în stație, au planuri mari pentru următoarea perioadă.

Aceștia vor schimba interfața de folosire, o investiție de circa 4.000 de euro. Urmează setarea unei alarme de telefon prin care userul să-și stabilească o oră estimativă, un interval de timp în ceea ce privește deplasarea sa până în stație și, desigur, direcția de deplasare.

O altă modificare are în vedere integrarea cu un API (interfața de programare a aplicațiilor) prin care aplicația HereItIs să poată afișa și trotinetele/bicicletele electrice de închiriat, lucru pentru care fondatorii caută încă parteneri. Pe listă se află și oportunitatea de a afișa în mod automat zonele unde drumul este aglomerat, iar acest feature se poate face pe baza informațiilor despre mersul autobuzelor sau tramvaielor.

Fondatorii HerItIs au în vedere și integrarea unor companii private de transport, de oameni sau de marfă, în acest moment având la dispoziție toată infrastructura și software-ul necesare pentru a monitoriza orice flotă de vehicule care beneficiază de GPS.

O altă aplicație,  Tranzy, le poate spune ieșenilor unde se află autobuzul și în cât timp ajunge în stația dorită.

Recomandări

Aplicația Carfix ajută șoferii din Iași la constatarea daunelor auto

GTM Managing Services a lansat Carfix, aplicația românească din domeniul auto, prin care oricine poate constata …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *