sâmbătă , 15 mai 2021 11:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Noaptea Albă a Filmului Românesc se întoarce. Care sunt premierele cinematografice din acest an

A noua ediție a celui mai popular eveniment de promovare a producțiilor cinematografice românești are loc la București pe 21 septembrie 2018. Noaptea Albă a Filmului Românesc aduce pe marile ecrane pelicule încă nelansate în cinematografe.

Cele mai bune filme autohtone realizate în ultimul an, încă nelansate pe marile ecrane, vor fi proiectate în cadrul celei de-a noua ediții a Nopții Albe a Filmului Românesc. Pe 21 septembrie cinefilii au întâlnire cu tot ce e nou în materie de film românesc, dar și cu producții care au făcut istorie.

Programul le promite cinefililor un mix incitant de filme în premieră, filme încă nelansate în cinema, filme premiate în festivaluri internaționale și sesiuni de dialog cu o parte din realizatorii acestor producții – toate într-o singură noapte. Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Rezidența BRD Scena 9, Grădina cu Filme, Unteatru, J’ai Bistrot și Deschis Gastrobar sunt câteva dintre locurile în care vor avea loc proiecții până târziu în noapte. Lista lor completă va fi anunțată în curând.

Continuarea

Recomandări

Iașul găzduiește cea de-a 11-a ediție a celui mai mare festival dedicat cinematografiei românești

Conferința de presă SFR 11 a adunat la aceeași masă mari personalități ale cinematografiei Vlad …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *