luni , 18 octombrie 2021 11:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Noapte de foc la spitalul de Boli Infecțioase Iași

Noaptea trecută a fost una ‘de foc’ la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Sf. Parascheva’ din Iaşi. Anunțul a foat făcut de managerul instituţiei, Florin Roşu.

Acesta a atras atenţia că peste 99% dintre pacienţii consultaţi nu erau vaccinaţi anti-COVID:

„A fost o noapte de foc. În curtea spitalului puteau fi observate ambulanţe şi autospeciale ISU care aşteptau, monitorizând permanent pacienţii, consultul de specialitate în cadrul spitalului nostru. Până la ora 1:05, au fost consultaţi peste 80 de pacienţi, iar jumătate dintre aceştia au necesitat iniţierea tratamentului de specialitate și internare. Am fost alături de colegii din spital, atât cei care au asigurat garda pe specialitatea de boli infecţioase, cât şi cei care îngrijesc pacienţii în cele două terapii intensive. Coordonând activitatea medicală, am concluzionat cu dezamăgire că aceşti pacienţi care au ajuns la noi fac parte în proporţie de peste 99% din categoria persoanelor nevaccinate.”

De altfel, Iaşul a atins, ieri, praguo maxim de extindere pentru Terapia Intensivă COVID, după ce au fost date în folosinţă ultimele cinci paturi de la Spitalul de Recuperare.

Recomandări

Cerere uriașă de oxigen pentru pacienții cu Covid 19

Oxigenul este principalul tratament pentru pacienții Covid 19 care se confruntă cu probleme respiratorii. Odată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *