miercuri , 23 iunie 2021 11:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Nicolae Moga a demisionat din funcția de ministru al MAI

În cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria, Nicolae Moga a anunțat că îşi dă demisia din funcţia de ministru al Ministerului de Interne (MAI).

„În urma unei discuţii pe care am purtat-o în această dimineaţă cu premierul României, doamna Viorica Dăncilă, am decis să mă retrag din funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituţii. În urma activităţii deficitare a unor angajaţi care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi.

Retragerea din această activitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru minister. În cele şase zile în care am condus Ministerul de Interne, am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii oneşti şi profesionişti din minister că vor reuşi să ducă la bun sfârşit munca pe care am început-o împreună şi le mulţumesc pentru colaborare. Îi mulţumesc doamnei prim-ministru pentru încredere şi trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile pe viitor”, a declarat Nicolae Moga.

Recomandări

Love Story se filmează la Iași

Din 5 mai, Iașul s-a transformat într-un adevărat platou de filmare. Cunoscutul regizor Iura Luncașu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *