miercuri , 23 septembrie 2020 11:42 am
Iasi booked.net
-1°C
Foto: BBC

Niciodată nu e prea târziu! La 114 ani, s-a decis să se lase de fumat

Cel mai bătrân bărbat din lumea vrea să se lase de fumat la 114 ani. Fredie Blom din Africa de Sud urmează să fie declarat de către Cartea recordurilor Guiness Book, drept cel mai bătrân bărbat în viață, după ce pe 8 mai a împlini 114 ani, scrie BBC News

 

^

Bătrânul spune că deși a renunțat la alcool în urmă cu mulți ani, încă mai are viciul fumatului și că vrea să renunțe la acest lucru, dar îi este foarte dificil. “În fiecare zi încă mai fumez două-trei ‘pastile’ (n.r. numele în zona unor țigări realizate manual din tutun învelit în foaie de ziar”, spune bărbatul care susține că fumează doar tutun cultivat de el și nu a pus niciodată gura pe țigările din comerț.

„Nevoia de a fuma este atât de puternică, uneori îmi spun că o să mă opresc, dar doar mă mint singur. Corpul îmi cere să trag un puf și atunci sunt obligat să îmi fac, pieptul meu mă urmărește să am un puf și atunci sunt forțat să îmi fac o ‘pastilă’”, povestește Blom, citat de Libertatea. El mai adaugă ironic „îl învinovățesc pe diavol pentru că este atât de puternic”.

reclama adnow

Recomandări

Fumatul pe balcon, interzis în Rusia de la 1 octombrie

Val de nemulţumire în rândul fumătorilor din Rusia, după ce o nouă lege pentru prevenirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *