joi , 9 decembrie 2021 4:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Nemții, fascinați de GOLUL de generic înscris de Ianis HAGI

România a pierdut contra Germaniei, la Hamburg, scor 1-2, iar naționala lui Mirel Rădoi a coborât pe locul 4 în grupa J din preliminariile CM 2022.

anis Hagi a deschis scorul, după o acțiune individuală superbă, la capătul căreia a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei. Aplaudat la scenă deschisă în momentul înlocuirii, fotbalistul român a subliniat că rezultatul final este cel care contează.

Nemții au fost fascinați de reușita internaționalului român, care evoluează în prezent la Rangers.

„Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului. În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung.

Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ‘Maradona din Carpați’.”, au notat nemții de la Sky.

După un contraatac al oaspeților pe flancul drept, Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au scris germanii de la Bild.

Sursa: digisport.ro

Recomandări

„Europa devine mai feminină și mai germană”. E bine așa?

Nominalizarea Ursulei von der Leyen ca președinte al Comisiei Europene apare unora drept nedemocratică. Pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *