joi , 27 februarie 2020 5:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Necaz peste o familie din Vaslui! Să-l ajutăm pe Robert!

Un adolescent de 17 ani din Vaslui, se află în comă la Spitalul de Copiii “Sfânta Maria” din Iași după ce a fost grav rănit într-un incendiu produs la atelierul auto în care lucra.

Robert este elev în clasa a zecea la Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” din Huși, însă s-a angajat pentru a-și întreține familia, una cu posibilități reduse.

Luni, 20 ianuarie, băiatul a fost la un pas de moarte. În urma unei explozii produse la atelierul auto în care se afla, Robert Rezmeriță a fost rănit în zona brațelor și a capului, iar medicii l-au pus în comă indusă, pentru a-l feri de durere, scrie observator.tv.

“El este Robert, un adolescent de 17 ani și un copil cuminte din nefericire în data de 20-01-2020 a fost implicat într-un incendiu în urma căruia a suferit arsuri grave la nivelul capului și mâinilor. Are nevoie de intervenții și de ajutorul nostru. Cine poate sa dea o mâna de ajutor o pot face în contul bancar RO25 BRDE 380S V402 5873 3800. Puțin câte puțin înseamnă mult pentru Robert si familia lui.  În alte circumstanțe puteți lua legătura cu mama lui Lenuța Rezmeriță”, au transmis prietenii tânărului pe Facebook.

Recomandări

O femeie din Pașcani a murit carbonizată în propria casă

În cursul dimineţii, un incendiu s-a produs în localitatea Gura Badilitei din comună Vânători. Incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *