marți , 26 octombrie 2021 3:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

N-a mai așteptat remanierea! Mihai Fifor a plecat de la Ministerul Apărării

Mihai Fifor a anunţat că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării, susţinând că vrea să întărească echipa PSD, pentru a pregăti următoarele alegeri.

„Vreau să spun că am prezentat și colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului președinte Dragnea, mulțumiri pentru susținere și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, zic eu, în două rânduri, o dată ca ministru al Economiei și a doua oară ca ministru al Apărării Naționale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun și sper că n-am înșelat încrederea nimănui.

Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă și am văzut ce s-a îtâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg în echipă la partid și să pregătim cei doi ani grei care urmează. Cred că este nevoie să întărim echipa, să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante.

Prin urmare, am rugat-o și pe doamna prim-ministru și pe domnul președinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul și să pot să merg la partid să mă implic foarte serios.” – a declarat Mihai Fifor înainte de ședința CEX a Partidului Social Democrat.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Ancheta DIICOT continuă în cazul, Beatrice Rancea

Continuă ancheta DIICOT după ce Beatrice Rancea a demisionat de la Opera Națională Iași. Aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *