marți , 30 noiembrie 2021 5:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Muzică la maxim şi veselie în BMW-ul care a ucis doi tineri, în Suceava. Imagini filmate cu câteva minute înainte de accident

În telefonul unuia dintre tinerii morţi în groaznicul accident rutier petrecut, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, în Suceava, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Prisaca Dornei, au fost găsite imagini filmate cu câteva minute înainte de producerea tragediei.

În imagini apare Andrei Pelinar, în vârstă de 31 de ani, din Vatra Moldoviţei, cel care conducea BMW-ul cu care a intrat violent într-un VW Pasat.

Băiatul care a făcut filmarea, aflat pe scaunul din dreapta, este George Huţuleac, în vârstă de 24 de ani, din comuna Frumosu, care, peste câteva minute, avea să moară în accident.

În înregistrare se aude muzică populară dată la maxim şi foarte multă veselie. Cei doi tineri vociferează, iar cel de la volan agită o mână în aer şi spune că se îndreaptă spre Benia, un sat aflat în comuna Moldova Sulița.

Reamintim că un accident mortal a avut loc în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, în Suceava.

Doi tineri, de 18 și 25 de ani, şi-au găsit sfârşitul în urma unui impact teribil produs la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, între două autoturisme, un BMW şi un VW Passat.

Şoferul BMW-ului, vinovat de producerea accidentului, s-a urcat la volan deşi nu avea permis, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi a intrat frontal într-un VW Passat care circula regulamentar. Suceveanul a fugit imediat după accident, părăsindu-şi prietenul încarcerat, la fel şi pe celelalte victime rezultate în urma impactului devastator. El a fost găsit după aproape 10 ore, acasă la sora lui, la 50 de kilometri depărtare de locul accidentului.

În urma accidentului au murit George Huţuleac, în vârstă de 24 de ani, din comuna Frumosu, pasager în BMW, cel care a fost în dreapta şoferului pe care l-a filmat, şi minorul Gabriel Claudiu R., în vârstă de 17 ani, din comuna Ostra, pasager în VW-ul Passat.

Ceilalţi doi tineri din Passat, şoferul, Alexandru Gabriel Rusu, de 20 de ani, din Ostra (văr cu cel decedat), şi un băiat de 14 ani, tot din Ostra, pasager, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu multiple leziuni.

Marinel Andrei Pelinar a fost arestat preventiv de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, la propunerea procurorului de caz, pentru conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Recomandări

Ninsori ușoare în zonele montane ale Moldovei

Potrivit Directiei Regionale Drumuri si Poduri Iasi, la acest moment, circulatia pe drumurile nationale din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *