joi , 6 mai 2021 1:23 am
Iasi booked.net
-1°C

Municipiul Iași a primit titlul de „Comunitate sustenabilă”

Municipiul Iași este primul oraș din țara noastră care a obținut Certificatul de “Comunitate sustenabilă” în domeniul eficienței energetice potrivit sistemului European Energy Award, acordarea distincției fiind efectuată într-un eveniment la care a luat parte și ambasadorul Confederației Elvețiene în România, Arthur Mattli.

Oficialul a avut și o discuție cu primarul Chirica, când au fost prezentate un scurt bilanț al colaborărilor cu ambasada și proiecte pentru viitor.

Prin Programul de Cooperare Elveția – România, care are în vedere micșorarea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse, s-a finanțat proiectul “Instituționalizarea European Energy Award în România”. De asemenea, cu ajutorul programului European CoME EASY s-a prelungit armonizarea European Energy Award cu alte sisteme de monitorizare a comunităților.

După eveniment, participanții au mers la intrarea în oraș din zona Păcurari, unde a fost amplasat și dezvelit indicatorul de “Comunitate Sustenabilă”.

Recomandări

Din luna mai, ieșenii pot dona cu cardul în farmaciile Alphega pentru copiii vulnerabili susținuți de Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children, alături de comunitatea de farmacii independente Alphega și de Banca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *