Municipiul Iași a câștigat unul dintre voucherele pentru WiFi puse la dispoziție de Comisia Europeană

Date:

Cel de-al doilea apel de cereri pentru vouchere pentru WiFi, lansat de Comisia Europeană prin programul WiFi4EU, a avut loc între 4 și 5 aprilie 2019. În cadrul acestui apel, mai mult de 10.000 de municipalități din Europa au solicitat un voucher WiFi4EU.

În urma evaluării cererilor, Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA), agenția executivă a Comisiei Europene responsabilă de implementarea programului WiFi4EU, a publicat lista orașelor câștigătoare.

Printre municipalitățile câștigătoare se numără și Municipiul Iași. În săptămâna următoare fiecare solicitant va primi o notificare individuală a rezultatelor apelului. După notificare, municipalitățile câștigătoare vor trebui să semneze un acord de finanțare, disponibil pe portalul WiFi4EU, pentru a primi voucherul în valoare de 15.000 de euro pentru a crea un hotspot într-un spațiu public.

Aproape 98% din voucherele disponibile au fost revendicate în primele 60 de secunde de lansare a apelului. Acest apel are un buget de 51 de milioane de euro, iar 3.400 de municipalități din întreaga Europa vor primi câte un voucher pentru a crea hotspoturi WiFi în spațiile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

OFICIAL! Polițiștii locali vor putea aplica amenzi în zona rutieră. Legea a fost promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care oferă...

”Atenție, aterizăm!” se joacă MÂINE, 8 decembrie, la Cinema VICTORIA

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing”...

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului Național al Cărții

Ieșeanca Oana Boca Stanescu este noul director al Centrului...