joi , 27 februarie 2020 6:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Municipalitatea și-a autorizat lucrările la cinci terenuri de sport la școli

Municipalitatea a semnat autorizațiile de construire necesare lucrărilor de amenajare a câte unui teren de sport modern la cinci instituții de învățământ.

Este vorba despre Şcoala Generală „Alecu Russo”, Şcoala Gimnazială „Ştefan Bârsănescu”, Şcoala Gimnazială „Gh. I. Brătianu”, Liceul Economic de Turism și Colegiul Tehnic „I. C. Ştefănescu”.

Pe 20 decembrie 2019 municipalitatea ieșeană a deschis ofertele primite la licitația pentru încredințarea lucrărilor respective. Valoarea totală a devizelor generale pentru cele cinci terenuri de sport este de 2.494.974,24 lei, fără TVA. Procedura de achiziție publică a atras ofertele a trei firme: Atlas Company SRL Târgu Mureș, Cadvyll Constr SRL Bacău și Timovladian Aqua Parc SRL Oradea. Firma care va câștiga licitația va avea la dispoziție șase luni de la semnarea contractului pentru a finaliza lucrările.

Toate cele cinci terenuri vor avea formă dreptunghiulară, cu lungimea de 40 de metri și lățimea de 20 de metri, iar în jurul terenul urmând a fi amenajată o zonă de siguranță. Fiecare teren va fi împrejmuit cu plasă bordurată și stâlpi metalici. Gardul va avea o înălțime de șase metri în spatele porților și patru metri pe lateralele terenului. Totodată, pentru folosirea terenului în condiții de luminozitate redusă, perimetral va fi montată o instalație de iluminat cu reflectoare de tip led.

Recomandări

O nouă vizită de studiu în Norvegia, obținută de Ateneul Național din Iași

Comunicat de presă. În vederea dezvoltării proiectelor privind energia verde sau eficiența energetică în utilizarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *