marți , 7 decembrie 2021 9:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Municipalitatea continuă activitatea de ÎNCHIRIERE a locurilor de PARCARE de reședință

Municipalitatea continuă activitatea de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Astfel, joi, 21 octombrie, vor avea loc două noi astfel de proceduri.
Prima licitație va avea loc la ora 10.00 și va viza închirierea a două locuri de parcare, cu nr. 1 și 3, situate în parcarea de reședință din strada Bistrița, nr. 5. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor B1-2, B12 și B13.
A doua licitație va avea loc la ora 11.00 și va viza închirierea a șapte locuri de parcare, cu nr. 7-13, situate în parcarea de reședință din strada Mușatini, nr. 35. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor C2, R3, T1 și X7.
Licitațiile se vor desfășura prin intermediul aplicației WhatsApp.
Documentele solicitate se depun în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail (exclusiv pentru primire documente licitații) licitatii.camera15@gmail.com. Data limita de depunere a dosarelor este 19 octombrie, ora 13:00. Înscrierea se face pentru un loc de parcare/participant.
Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține de la Direcția Exploatare Patrimoniu, telefon: 0232.264.246, interior 143.

Recomandări

Amenajările specifice Sărbătorilor de IARNĂ se aproprie de final la IAȘI

Aprinderea iluminatului de Sărbători va avea loc, ca de obicei, de Ziua Națională, pe 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *