miercuri , 1 decembrie 2021 9:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Mulți ieșeni nu folosesc masca de protecție în mijloacele de transport în comun! Au fost intensificate controalele

Polițiștii locali și angajații Companiei de Transport Public (CTP) Iași anunță că au intensificat controalele în mijloacele de transport după ce mulți ieșeni încalcă măsurile de protecție și nu folosesc masca de protecție, care este obligatorie în tramvaie și autobuze.

Polițiștii locali au întreprins acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru diminuarea răspândirii virusului SARS-COV-2. Echipele din cadrul Serviciului 4 Ordine publică au sancționat contravențional, conform Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 500 lei, pe numita V.A., întrucât a fost depistată într-un autobuz aparținând C.T.P. Iași, fără a respecta măsurile de protecție, respectiv nu purta mască de protecție.”, spun reprezentanții Poliției Locale Iași.

Reprezentanții CTP Iași reamintesc ce măsuri de protecție trebuie luate atunci când călătoriți cu autobuzele și tramvaiele.

Accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea unei măști medicale sau non-medicale, care să acopere gura și nasul. Numărul maxim de pasageri permis în fiecare mijloc de transport va fi limitat la numărul de locuri pe scaune, la care se adaugă un număr de locuri în picioare în măsura în care este păstrată o distanță de minimum un metru și jumătate între călători.”, spun oficialii CTP Iași.

Recomandări

CTP IAȘI reintroduce cursele speciale pentru ELEVI și preșcolari

După scurta vacanță de două săptămâni, elevii și preșcolarii pot în continuare să beneficieze de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *