duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Moped neînregistrat descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean care conducea un moped neînregistrat, având aplicate plăcuţe false pe acesta.

“În data de 06 noiembrie a.c., ora 16.15, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iași, în urma unei acţiuni specifice, a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Chiraftei, un moped marca Aprilia, condus de cetăţeanul român G.I.S., în vârstă de 20 de ani, care era domiciliat pe raza judeţului Galaţi”, susțin reprezentanții ITPF Iași, pe pagina de Facebook.

La cercetări, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar plăcuţele aplicate aparţin unui alt moped.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare., la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandări

Angajații din cadrul Poliției de Frontieră Iași – gazde pentru elevi în proiectului „Şcoala altfel –Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Pentru al optulea an consecutiv, Ministerul Afacerilor Interne sprijină programul iniţiat de către Ministerul Educaţiei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *