duminică , 7 martie 2021 10:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Monstrul din Miroslovești, băgat după gratii! Ieșean bolnav de SIDA, condamnat pentru act sexual cu un minor și transmiterea bolii victimei

Un ieșean de 34 de ani, din Miroslovești, bolnav de SIDA a fost încarcerat după ce instanța l-a găsit vinovat de întreținere de relații sexuale cu o minoră. Victima sa a fost infectată cu virusul HIV.

 

Polițiștii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Pașcani împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pașcani au pus ieri, în aplicare un mandat de executare a pedepsei 3 ani şi 8 luni închisoare, emis de Judecătoria Iaşi pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Miroslovești.

Bărbatul este condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.

Costel Petrachi a primit 3 ani de închisoare pentru infracţiunea de „transmiterea sindromului imuno-deficitar dobândit” şi 2 ani de închisoare pentru „act sexual cu un minor”, pedepsele fiind contopite. De asemenea, magistraţii ieşeni au obligat bărbatul să plătească daune morale de 30.000 de euro către victimă. Alţi 3.000 de lei ar trebui plătiţi de individ cu titlul de daune materiale.

Petrachi (34 de ani) şi adolescenta au început să întreţină raporturi sexuale din 2011, chiar dacă ieşeanul ştia că este bolnav. El se afla în evidenţele medicale la acel moment şi urma şi tratament, însă a ascuns acest lucru iubitei sale minor. În 2015, fata a fugit acasă la Petrachi, chiar dacă părinţii săi s-au împotrivit relaţiei. După două luni, s-a întors acasă la părinţi însărcinată și infectată HIV.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei.

Recomandări

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, condamnat la 3 ani de închisoare pentru corupție

Un tribunal francez a decis luni condamnarea fostului președinte francez Nicolas Sarkozy la 3 ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *