joi , 20 ianuarie 2022 8:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Momentul impactului: imagini de la accidentul în care a fost rănit președintele Moldovei, Igor Dodon. A fost lovit cu intenție? (VIDEO)

Maşina în care se afla Igor Dodon şi un alt autovehicul din coloana oficială s-au ciocnit cu un camion care aparţine unei firme avicole, după care s-au răsturnat pe marginea drumului.

În imagini se vede cum la un moment dat, un camion care venea din sens invers virează brusc la stânga și lovește în lateral mașina lui Dodon, care se răstoarnă apoi în afara drumului. Ciudat este, spun specialiștii, că în cazul în care camionul ar fi vrut să intre într-o depășire și și-ar fi dat seama că nu mai are timp să o facă, șoferul ar fi tras de volan dreapta, și nu stânga. În plus, camionul părea să circule aproape în paralel, pe aceeași bandă, cu o dubiță.

Ar putea fi vorba de o șicanare în trafic? Să fi fost un gest intenționat? Să fi intrat în panică? Poate a pățit ceva, la volan, șoferul camionului, se întreabă jurnaliștii de la Digi24.

Preşedintele Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, care s-a produs duminică după-amiază. Din fericire, președintele moldovean a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Igor Dodon se afla în maşină împreună cu mama și cu fiul său. Nici aceștia nu par să fi avut probleme grave, în ciuda faptului că vehiculul în care se aflau s-a răsturnat.

 

Citește și Igor Dodon, implicat într-un grav accident de circulație

Recomandări

FOTO: Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după o coliziune între un autoturism și un camion

Un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *