duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Momentul impactului: imagini de la accidentul în care a fost rănit președintele Moldovei, Igor Dodon. A fost lovit cu intenție? (VIDEO)

Maşina în care se afla Igor Dodon şi un alt autovehicul din coloana oficială s-au ciocnit cu un camion care aparţine unei firme avicole, după care s-au răsturnat pe marginea drumului.

În imagini se vede cum la un moment dat, un camion care venea din sens invers virează brusc la stânga și lovește în lateral mașina lui Dodon, care se răstoarnă apoi în afara drumului. Ciudat este, spun specialiștii, că în cazul în care camionul ar fi vrut să intre într-o depășire și și-ar fi dat seama că nu mai are timp să o facă, șoferul ar fi tras de volan dreapta, și nu stânga. În plus, camionul părea să circule aproape în paralel, pe aceeași bandă, cu o dubiță.

Igor Dodon implicat în accident.

Igor Dodon, implicat în accident rutier!Socialiștii au publicat un video și acuză că e încercare de omor…

Publicată de KOMETA pe Duminică, 9 Septembrie 2018

Ar putea fi vorba de o șicanare în trafic? Să fi fost un gest intenționat? Să fi intrat în panică? Poate a pățit ceva, la volan, șoferul camionului, se întreabă jurnaliștii de la Digi24.

Preşedintele Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, care s-a produs duminică după-amiază. Din fericire, președintele moldovean a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Igor Dodon se afla în maşină împreună cu mama și cu fiul său. Nici aceștia nu par să fi avut probleme grave, în ciuda faptului că vehiculul în care se aflau s-a răsturnat.

 

Citește și Igor Dodon, implicat într-un grav accident de circulație

Recomandări

Accident grav la Răducăneni. Mașină de transportat îngheţată impact frontal cu un Ford (FOTO)

Şoferul unui autoturism Ford a ajuns la spital cu picioarele rupte în urma unui accident …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *