luni , 18 octombrie 2021 1:39 pm
Iasi booked.net
-1°C

Moldomobila se vinde cu 25,6 milioane euro

O casă de insolvență va organiza, pe 23 august, o licitație pentru vânzarea fostei platforme industriale Moldomobila. Prețul de pornire este de circa 120 milioane lei (25,6 milioane euro). La sfârșitul acestui articol puteți descărca publicația de vânzare care cuprinde toate informațiile despre licitația de la mijlocul acestei luni.

„Fosta platformă este pretabilă la orice destinație comercială, industrială, rezidențială ce include teren (128.065,23 mp) și clădiri industriale și administrative (53.108,20 mp), rețele, utilități și amenajări ale terenului, utilaje și mașini unelte, aparatura de birotică, mobilier și stocuri de materii prime, produse finite și mărfuri”, se arată în anunțul publicat de casa de insolvență.

În publicația de vânzare apare și fotografie cu o randare a zonei, iar în articole publicitare din presa centrală se arată că proietul este „bancabil”, conform apix.ro.

În anunț se arată că sunt scoase la vânzare aproape 300 de active: de la terenuri care cuprind locuri de fumat și până la foste hale industriale.

Casa de insolvență spune că prețul de vânzare este de 119,6 milioane lei în condițiile în care un raport de evaluare a fostei platforme industriale a stabilit un preț de 177,2 milioane lei. Precizăm că ambele sume sunt fără TVA.

Moldomobila se află pe șos. Bucium nr. 34, în vecinătate fiind Secția de Poliție 5, Polirom și Carrefour Felicia, completează publicația.

Recomandări

Se instituie carantina zonală în comuna Probota (15,07)

Având în vedere că în comuna Probota (15,07) riscul epidemiologic este foarte ridicat in circumstanțe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *