joi , 15 aprilie 2021 2:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică

    În perioada 05 – 07 martie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni  vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin (la solicitare), precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Cu prilejul slujbei de hirotonie a Episcopului vicar al Arhiepiscopiei Iașilor – Preasfințitul  Părinte Nichifor Botoșăneanul, duminică, 07 martie a.c. jandarmii ieșeni se vor afla în misiune la Catedrala Mitropolitană din Iași pentru asigurarea măsurilor de ordine.

Se continuă activitățile în cooperare cu Poliția, în sistem mixt, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Jandarmii ieșeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru informarea, îndrumarea și verificarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, totodată, vor interveni în vederea luării măsurilor legale, iar în caz de comitere a comitere a unor fapte antisociale.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

 

Recomandări

Sute de oameni din toată țara au vrut să ajungă la mănăstirea Cernica, dar au fost întorși din drum

Cozi uriașe, în această dimineață, la intrarea în localitatea Cernica din județul Ilfov. Deși comuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *