miercuri , 1 decembrie 2021 10:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică zilele comunelor și Hramului Mănăstirii Hadâmbu

În perioada 06-08 septembrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii pe raza județului Iași, la o serie de manifestări cultural-artistice și religioase, prilejuite de sărbătorirea zilelor comunelor sau unor localități.

La toate manifestările publice, unde organizatorii se așteaptă la participarea un număr mare de persoane, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

Echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la 11 manifestări cultural-artistice organizate la: Tomești, Șipote, Movileni, Belcești, Gropnița, Hălăucești, Țuțora, Grajduri, Șcheia, Colțu Cornii (com. Grozești) și Brătulești
(com. Strunga).

Totodată, cu prilejul Hramului Mănăstirii Hadâmbu, eveniment religios la care participă un număr însemnat de credincioşi, un echipaj de jandarmi va asigura ordinea şi liniştea publică în zilele de 07 și 08 septembrie.

Vor fi luate măsuri specifice pentru a se respecta ordinea pe timpul slujbei religioase, precum şi deplasarea ordonată a credincioşilor spre locul de închinare. De asemenea, se va avea în vedere prevenirea faptelor antisociale, avându-se în vedere afluxul mare de persoane.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

VIDEO: Un bolid a luat foc în mijlocul străzii, în Copou

Motorul unui bolid de lux a luat foc în această seară în Copou. Șoferul a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *