sâmbătă , 21 septembrie 2019 12:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică la zilele comunelor și manifestări sportive

În zilele de 31 august și 01 septembrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii, la o serie de manifestări cultural-artistice sau sportive la care participă un număr mare de persoane.

La toate aceste evenimente, unde organizatorii așteaptă participarea unui public numeros, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.

Echipaje de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la Strunga, Bălțați, Răducăneni și Crivești cu prilejul sărbătoririi zilelor localităților.

Tot în acest week-end se vor asigura măsurile de ordine la mai multe meciuri de fotbal care se vor avea loc la Sinești, Belcești și Miroslava, precum și la etapa a doua a Campionatului National de Rugby 7, ce se va desfășura pe Stadionul Tepro din Iași.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Tânăr împuşcat în cap de la doi kilometri distanţă, în faţa bisericii

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost împuşcat în cap, pe o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *