marți , 14 iulie 2020 6:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică la manifestări cultural-artistice și sportive din acest weekend

În acest weekend, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări cultural-artistice și sportive organizate în spațiul public şi la care participă un număr mare de persoane.
La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.
Echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la: manifestările cultural artistice prilejuite de ziua comunei Țibănești, Festivalul Fanfarelor de la Cozmești și la Swimathon Iași.
Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să urmeze regulile impuse de organizatorii manifestărilor, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.
Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Recomandări

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor ieșeni

În perioada 03-06 iulie a.c., jandarmii ieșeni vor continua desfășurarea activităților pentru asigurarea ordinii și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *