joi , 20 februarie 2020 9:22 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică la ITO Moldova, zilele comunelor și manifestări sportive

Mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii, la o serie de manifestări cultural-artistice, sportive și religioase la care participă un număr mare de persoane.

Începând de vineri, 23 august, până duminică, 25 august 2019, jandarmii ieșeni se vor afla în misiune pentru asigurarea ordinii publice, la manifestările prilejuite de Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova, eveniment ce se va desfășura în mun. Iași și la care este anunțată participarea unui număr important de persoane.
De asemenea, echipaje de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la Prisăcani și Vlădeni cu prilejul sărbătoririi zilelor comunelor.

Tot în acest week-end se vor asigura măsurile de ordine la mai multe meciuri de fotbal care se vor avea loc la Pașcani, Cristești, Gropnița și Moțca, precum și la Cupa Federației la Oină Seniori care va avea loc la Hârlău.
La toate aceste evenimente, unde organizatorii așteaptă participarea unui public numeros, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.
Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.
Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Suceava: Un tânăr poliţist și-a încheiat socotelile cu viața

Un tânăr polițist din Dornești, judeţul Suceava, a fost găsit spânzurat în propria casă. Tânărul a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *