miercuri , 22 septembrie 2021 2:05 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică în perioada Paștelui 

În perioada 17-21 aprilie 2020, zilnic, aproximativ 100 de jandarmi se vor afla în misiune, alături de celelalte forțe, atât în mun. Iași, cât și în alte localități din județul Iași.

Jandarmii se vor afla în dispozitiv în cadrul unor echipaje de intervenție sau patrule de ordine publică și vor derula activități, independent sau în cooperare cu Poliția.

Se va acționa pentru asigurarea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale, punerea în aplicare a ordonanțelor militare și a celorlalte reglementări privind această perioadă, atât în zona centrelor de carantină, precum și în alte zone. De asemenea, în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni, pentru luarea măsurilor legale.

Recomandăm cetățenilor să rămână la domiciliu, să evite deplasările, să respecte regulile preventive și să trateze cu maximă responsabilitate măsurile stabilite pentru siguranța tuturor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *