miercuri , 1 decembrie 2021 9:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor ieșeni în perioada următoare

În perioada 19 – 21 martie 2021, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni  vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin (la solicitare), precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2. 

Începând cu data de 17 martie 2021, în comuna Roșcani, cu satele aparținătoare Roșcani și Rădeni, a fost instituită carantina pentru o perioadă de 14 zile. În vederea asigurării ordinii publice și a respectării măsurilor de carantină, la fața locului vor acționa în sistem mixt mai multe echipaje de jandarmi și polițiști.

De asemenea, jandarmii ieșeni vor fi prezenți în data de 20.03.2021 la sala Polivalentă din municipiul Iași pentru a  asigura ordinea publică la manifestarea sportivă Cupa României la Box, Seniori, finalele pe categorii. Avându-se în vedere măsurile luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, meciurile se vor juca fără spectatori. 

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, pentru informarea și îndrumarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, totodată, vor interveni în vederea luării măsurilor legale, iar în caz de comitere a comitere a unor fapte antisociale. 

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. 

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *