vineri , 30 iulie 2021 2:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică

În perioada 18 – 21 iunie 2021, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice, intervenția la solicitările cetățenilor în situații de urgență și punerea în aplicare a măsurilor stabilite pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Jandarmii ieșeni vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, în zilele de 20-21 iunie.

De asemenea, se va asigura ordinea și siguranța publică pe timpul manifestărilor cultural – artistice organizate în data de 20 iunie, în localitatea Moșna, județul Iași, cu ocazia zilei localității, eveniment ce se desfășoară între orele 16.00 – 24.00.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

 

Recomandări

Misiuni de ordine publică

Zilnic mai multe echipaje și patrule de jandarmi ieșeni acționează pentru asigurarea ordinii și siguranței …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *