Misiuni de ordine publică

Date:

În perioada 02 – 04 aprilie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni  vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2, precum și însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin, conform solicitărilor.

În noaptea de 03/04 aprilie, jandarmii ieșeni vor fi prezenți alături de polițiști pentru a asigura ordinea publică cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Paștele catolic.

Se continuă activitățile de patrulare în comuna Roșcani, unde a fost prelungită carantina zonală pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 31.03.2021, ora 06.00. În vederea asigurării ordinii publice și a respectării măsurilor de carantină, la fața locului vor acționa în sistem mixt mai multe echipaje de jandarmi și polițiști.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea și combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, informarea și îndrumarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2. Totodată, se va interveni în vederea luării măsurilor legale, în cazul comiterii a unor fapte antisociale.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, conform unui comunicat trimis redacției.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Un MILITAR în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat în cap

Un maistru militar în vârstă de 22 de ani...

Deschiderea FESTIVĂ a noului an universitar la TUIAȘI va avea loc în inima campusului LUNI, 3 octombrie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) deschide noul...

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere IAȘI – FILIT (19-23 octombrie 2022)

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT...

”Zorba Grecul” se joacă sâmbătă, 1 octombrie, la Ateneul Național din IAȘI

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 1 Octombrie 2022,...